STRAPLEZ SÜTYEN KULLANMANIN PÜF NOKTALARI

Gün içinde risksiz kombinler oluşturuyor ve bu nedenle de iç çamaşırı tercihlerinde seçici davranmıyor olabilirsin. Ancak bazı kıyafetlerin onlara özel iç çamaşırı seçimleri yapmayı gerektirdiği bir gerçek! Özellikle dekolteli kıyafetler giymeyi düşündüğün günlerde straplez sütyen modelleri ile üst bedeninin formunu öne çıkarabilir, kombinlerini öz güvenle taşımanın mutluluğunu yaşayabilirsin.

İç çamaşırları arasındaki sarsılmaz konumunu her daim koruyan sütyen modellerinden biri olan straplez sütyen seçimlerinde bazı püf noktalara dikkat edebilir, ihtiyacına uygun sütyenle ihtişamlı görünümlere imza atabilirsin. Yanlış seçimler sonucu oluşabilecek olumsuz hisleri engelleyebilir, kendin için en uygun model ile gün boyu konforlu hissederken estetik görünümlere kocaman bir merhaba diyebilirsin.

Dagi Blog olarak gardırobunun iç çamaşırı bölümüne nokta atışı dokunuşlar yapmanı sağlayacak ‘’straplez sütyen kullanmanın püf noktaları’’ konusunu senin için radarımıza aldık ve ‘straplez sütyen tercih ederken dikkat etmeniz gerekenler nelerdir?’’, ‘’straplez sütyen kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?’’ ve ‘’vücuttan kaymayan straplez sütyen modelleri nelerdir?’’ gibi çok merak ettiğin soruları detaylandırdık. Hazırsan, işte başlıyoruz!

Straplez Sütyen Tercih Ederken Dikkat Etmeniz Gerekenler Nelerdir?

Daha önce hiç straplez sütyen kullanmamış ve dekolteli kıyafetinin içinde en iyi halinde görünmenin yollarını arıyor olabilirsin. Görünümünü kusursuzlaştırmayı garantileyen bu kadın iç giyim ürünlerini bir an önce gardırobuna eklemek ve hemen deneyimlemek için sabırsızlandığını tahmin ediyoruz! Ancak nihai karara varmadan önce straplez sütyen modelinden tam verim alabilmeni garantilemen için sana vereceğimiz birkaç ipucumuz var! Peki straplez sütyen tercih ederken dikkat etmeniz gerekenler nelerdir?

 

  • Öncelikle gözüne kestirdiğin straplez sütyen modelinin hangi kumaştan üretildiğine dikkat etmen gerektiğini belirtelim. Sütyenlerin vücuduna direkt temas eden bir giyim ürünü olduğunu, kalitesiz kumaşların cildini tahriş edebileceğini ve alerjik reaksiyonlara neden olabileceğini aklında bulundurmalısın. Hafif ve esnek yapıya sahip olmasıyla dört mevsim kullanım için ideal bir kullanım sunan pamuklu straplez sütyen modellerini yaz aylarında cildinin hava alması, kış aylarında ise üst vücut ısını ideal sıcaklıkta tutmak için tercih edebilirsin.

  • Straplez sütyen tercih ederken dikkat etmeniz gerekenler nelerdir? sorusunun bir diğer yanıtı ise bedenini doğru seçmen! Her beden aralığına uyabilen geniş bir skalaya sahip straplez sütyen modelleri arasından vücuduna uygun olan modele beden tablosunu inceleyerek karar verebilirsin. Bir mezura yardımıyla göğüs altını ve göğüs çevreni ölçerek hangi sütyen bedenine sahip olduğunu öğrenebilirsin. Göğüs altı ölçün 88-92 cm aralığında ise 90 beden, göğüs çevren 83-85 cm aralığında ise sütyenlerde B Cup tercih edebilirsin. Sonuç olarak 90 B bir straplez sütyen modeli ile dekolteli kıyafetlerinin içinde ışıltınla göz kamaştırabilirsin.

  • Straplez sütyen modelini sepete eklemeden önce göğüslerinin boyutunu baz alabilirsin. Küçük göğüslere sahip bir kadınsan ve göğüslerini daha dolgun göstererek dekolteni iddialı duruşunla ortaya çıkarmak istiyorsan destekli straplez sütyen modellerini tercih edebilir, hayalindeki görünüme ulaşabilirsin. Büyük göğüslere sahipsen ve yalnızca daha derli toplu bir görünümün peşindeysen toparlayıcı sütyen modelleri ile göğüslerinin daha iyi görünmesini sağlayabilirsin.

  • Son olarak, straplez sütyen fiyatları da göz önünde bulundurman gereken kriterler arasında! Modeli içine sinen bir straplez sütyen alternatiflerine göre daha uygun bir fiyattan satılıyorsa temkinli davranman gerektiğini söyleyelim! Satın almak üzere olduğu sütyenin üretildiği kumaş kalitesiz veya balenleri ucuz materyalden üretilmiş olabilir. İşte tam da bu nedenle, tasarruf edeyim derken kısa ömürlü bir tercih yapma riski ile karşı karşıya kalabilirsin!

Sen de straplez sütyen tercih ederken dikkat etmen gereken noktaları göz önünde bulundurarak bedenin için en uygun modeli seçebilir, Dagi kadın iç giyim koleksiyonunu inceleyerek ‘’tam bana göre’’ diyebileceğin straplez sütyenleri keşfedebilirsin.

Straplez Sütyen Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

 

İster günlük kombinlerinde ister şık bir gece davetinde dekolteli parçalar ile göz alıcı görünümlere imza atıyor ol… Her ortamda ve her kıyafetinin altına kullanabileceğin bir straplez sütyen modeli mevcut desek pek de abartmış sayılmayız! Sana uygun straplez sütyen modelleri ile görünümünü kusursuz hale getirebilir, tüm meraklı bakışları üzerinde toplayabilirsin. Peki straplez sütyen kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

 

  • Spor salonuna gittiğin bir günündeysen ve klasik sütyenlerin askı formu rahat hareket etmene engel oluyorsa askısız sütyen modelleri ile kalori yakımını hızlandırmaya hazır olabilirsin. Omuzlarına yüklenen baskıyı minimuma indiren askısız sütyen modelleri ile üst bedeninde hafiflik hissedeceğinden fitness veya pilates yaparken hareketlerini özgürleştirebilirsin.

  • Yaz aylarında uzun yürüyüşler yapmayı seviyor ve güneşin altında omuzların da vücudunla eşit oranda yansın istiyorsan crop veya büstiyer modellerinin altına straplez sütyenleri tercih edebilirsin. Böylece güneşten tam verim alırken bir yandan da konforun tadını çıkarabilirsin.

  • Straplez sütyen kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? sorusunun yanıtı bunlarla bitmiyor elbette! Şık bir davette veya düğünde nude renklere sahip bir elbise ile ışıldamayı düşünüyorsan, elbisenin altında kendisini göstermemeyi garantileyen ten rengi straplez sütyen modellerine yönelebilirsin. İnce askılı veya askısız bir elbise tercih ediyorsan straplez sütyen modelleri ile askıların yarattığı rahatsız edici görünümleri engelleyebilir, şık seçimle göz kamaştırmanın haklı gururunu yaşayabilirsin.

Eğer sen de kıyafetlerini vücuduna özel üretilmiş gibi hissettiren straplez sütyen modelleri ile kusursuzlaştırmak istiyorsan, en güzel iç çamaşırı modelleri Dagi’de seni bekliyor!

Straplez Sütyen Kayması Gerçeğinin Önüne Geçin!

Straplez sütyen denildiğinde aklında ‘’acaba sütyenim vücudumdan kayar mı?’’ şüphesi beliriyor olabilir. Ancak sana bunun yalnızca bir şehir efsanesi olduğunu söylesek? Evet, tam olarak öyle. Doğru straplez sütyen seçimlerinle iç çamaşırı vücudunda güvenle taşıyabilir, istenmeyen durumların yaşanmasını engelleyebilirsin. Peki vücuttan kaymayan straplez sütyen modelleri nelerdir?

Alttan sağladığı destek ile göğüslerini daha dolgun gösterirken vücudundan kaymasını da önleyen balenli straplez sütyen modellerini radarına alabilirsin. Böylece hem feminen görünümlere merhaba diyebilir hem de gün boyu rahatsız hissetmene neden olabilecek kontrol dürtünün oluşmasını engelleyebilirsin.

Vücuttan kaymayan straplez sütyen modelleri nelerdir? sorusunun yanıtı yalnızca bunlarla sınırlı değil! Balenleri sayesinde askısız sütyenlerin vücuttan kaydığı efsanesini yerle bir edebilir, kaymayan straplez sütyen modelleri ile kıyafetlerini en güzel haliyle üzerinde taşımanın keyfini çıkarabilirsin. Böylece dekoltelerini daha çekici hale getirebilir, girdiğin her ortamın yıldızı sen olabilirsin.

 

Sen de seçimlerinle iddialı görünümlere imza atabileceğin sütyen modellerini www.dagi.com.tr’de keşfedebilir, gardırobunun iç çamaşırı çekmecesi için nokta atışı tercihler yapabilirsin.