Dikişsiz Sütyenler İle Rahatlığın Tadına Var

Gün içinde konforlu hissetmeni garantileyen ve rahatlığıyla nam salmış dış giyim parçalarına yöneliyor olabilirsin. Ancak sana konforunda maksimum düzeye ulaşman için mutlaka kombinlerine dahil etmen gereken bir iç giyim ürünün olduğunu söylesek? Dikişsiz sütyen modellerinin göğüslerine baskı yapmayan formuyla üst bedeninde konforu en üst düzeyde hissederek kendini şımartabilirsin.

Kombinlerini her ne kadar spor parçalarla oluşturuyor olsan da, tenine direkt temas eden iç çamaşırı modellerini bedenine göre seçmediğin taktirde gün içinde hem fiziksel hem de ruhsal olarak rahatsız hissetmekten kaçamayacağın bir gerçek. İşte tam da bu nedenle, vücut proporsiyonuna ve gideceğin yere göre dikişsiz sütyen çeşitleri arasından sana en uygun olanını seçerek konforun dozunu ikiye katlayabilirsin.

Dagi Blog olarak ‘’Dikişsiz sütyen modelleri nelerdir?”, “Dikişsiz sütyen alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?”, “Dikişsiz sütyen tercih ederken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?” gibi aklına takılan soruları senin için radarımıza aldık.

Gardırobunun iç çamaşırı bölümüne konforlu bir dokunuş yapmanı sağlayacak dikişsiz sütyenler ile siz de rahatlığın tadına varın!

Dikişsiz Sütyen Modelleri Nelerdir?

Sıradan sütyenlerin balenlerinden ve göğüslerine yaptığı baskıdan artık çok sıkıldıysan sana güzel bir haberimiz var! Dikişsiz sütyen çeşitleri göğüslerini yumuşak bir şekilde çevreleyen yapısı ve hafifliği ile seni attığın her adımda sanki havada süzülüyormuşsun gibi hissettirmeye hazır! Peki dikişsiz sütyen modelleri nelerdir?

Balenlerin sert dokusunu hissetmek istemiyorsan, dikişsiz telsiz sütyen modelleri ile özgürlüğün tadına varabilirsin. Üzerinde herhangi bir dikiş olmadığı için vücudunda iz bırakmayan balensiz sütyen modelleri, altta tel desteği olmamasına rağmen sıkı bir kumaştan üretildiği taktirde göğüslerini toparlayıcı özelliğe sahip olacağından gün boyu rahatça hareket edebilirsin.

‘’Sütyenim rahat olsun ama balensiz olmasın’’ diyenlerdensen balenli sütyen modellerine yönelebilirsin. Balenleri sayesinde alttan sağladığı destek ile göğüslerini daha dolgun gösterme özelliği olan bu sütyen modeliyle gün boyu daha feminen hissedebilirsin. Kaliteli malzemeden üretilmiş bir balenli sütyen modeli giyiyorsan balenlerin rahatsızlık verdiği efsanesini yerle bir edebilirsin.

Gün içinde sütyen giydiğini unutturacak kadar konforlu bir hisse sahip olan dikişsiz lotus sütyen ise özellikle dar kıyafetler tercih ettiğin günlerde iç çamaşırı gardırobunun kurtarıcısı olmaya aday!

Kıyafetlerinin altında hiçbir şekilde belli olmayan lotus sütyen modelleri ile kombinlerini kusursuzlaştırabilir, bu joker parçanın sağladığı sonsuz konfor ile aşk yaşayabilirsin.

Askısız dikişsiz sütyen modellerini ise ince askılı kıyafetler giydiğin günlerde veya omuzlarında herhangi bir ağırlık istemediğin zamanlarda tercih edebilirsin. Saten veya ipek gibi, iç çamaşırının her detayını gösterme riskine sahip kıyafetlerinin altında dikişsiz yapısıyla belli olmamayı garantileyen bu sütyen modelleri ile şıklığı konfor ile pekiştirebilirsin.

Dikişsiz sütyen modelleri nelerdir? sorusunun yanıtı yalnızca bunlarla sınırlı değil! Özellikle hamile bir anne adayıysan severek kullanabileceğin dikişsiz esnek sütyen modelleri ile hayatının en heyecanlı döneminde fiziksel rahatlığına özel bir dokunuş yapabilirsin. Bu sütyen modelleri boyutu sürekli değişen göğüslerinin şeklini alacağından vücuduna verdikleri rahatlık hissiyle ‘’dünya varmış’’ diyebilirsin.

Dikişsiz Sütyen Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Daha önce hiç dikişsiz sütyen kullanmamış olabilir, böyle bir sütyen modelinin varlığından ilk defa haberdar oluyor olabilirsin. Sağladıkları konforlu hissi hemen deneyimledikten sonra onları bir an önce gardırobuna eklemek istediğini tahmin ediyoruz! Ancak seçimini yapmadan önce dikişsiz sütyen modellerinden tam verim alabilmen için sana vereceğimiz birkaç ipucumuz var. Dikişsiz sütyen alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? dediğini duyar gibiyiz. İşte senin için hazırladığımız ipuçları:

  • Öncelikle alacağın dikişsiz sütyen modelinin üretildiği kumaşın ne olduğuna dikkat etmen gerektiğini söyleyebiliriz. Vücuduna direkt temas eden bir giyim ürünü olduğu için cildini tahriş edebilecek ve alerjik reaksiyonlara neden olabilecek kalitesiz kumaşlardan kaçınabilirsin. Hafif ve esnek yapısıyla dört mevsim kullanım için ideal olan pamuklu dikişsiz sütyen modelleri ile yaz aylarında cildinin hava almasını sağlayabilir, kış aylarında ise üst vücut ısını ideal sıcaklıkta tutabilirsin.
  • Dikişsiz sütyen alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? sorusunun bir diğer yanıtı ise doğru beden seçimi! Oldukça geniş bir beden aralığına sahip dikişsiz sütyen modelleri arasından bedenine uygun olan modele beden tablosu aracılığıyla karar verebilirsin. Bir mezura yardımıyla göğüs altını ve göğüs çevreni ölçerek doğru sütyen bedenini öğrenebilirsin. Göğüs altı ölçün 83-87 cm aralığında ise 85 beden, göğüs çevren 102-104 cm aralığında ise sütyenlerde D Cup tercih edebilirsin. Sonuç olarak 85 D bir dikişsiz sütyen modeli ile kusursuz görünümlere imza atabilirsin.
  • Dikişsiz sütyen modelleri arasında seçimini yapmadan önce göğüslerinin boyutunu dikkate alarak nihai bir karara varabilirsin. Küçük göğüslere sahip bir kadınsan ve göğüslerini daha dolgun göstermek istiyorsan dolgulu sütyen modellerini tercih ederek hayal ettiğin görünüme kavuşabilirsin. Aksine büyük göğüslere sahipsen, göğüslerine toparlayıcı bir etki yaparak daha iyi görünmelerini sağlayan büyük beden dikişsiz sütyen modellerini tercih edebilirsin.

Sen de dikişsiz sütyen almadan önce dikkat etmen gereken noktaları gözden geçirerek kendin için en uygun modeli bulabilir, Dagi kadın iç giyim koleksiyonuna göz atarak ‘’tam bana göre’’ diyebileceğin parçaları keşfedebilirsin.

Dikişsiz Sütyen Tercih Ederken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Günlük kombinlerinde ister spor parçalar ile rahatlığın tadına varıyor ol, ister bir gece davetinde şık parçalarla ışıldıyor ol… Her kıyafetinin altına tercih edebileceğin dikişsiz sütyen modelleri ile mükemmel uyumu yakalayarak görünümünü kusursuz hale getirebilirsin. Peki dikişsiz sütyen tercih ederken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

  • Spor salonuna gittiğin bir günündeysen tayt veya şortunun üzerine tercih ettiğin crop tişörtlerinle kalori yakmaya hazır olabilirsin. Gün içerisinde aktif spor yaptığın anlarda daha rahat hareket etmeni sağlayan dikişsiz sütyen modellerini tercih edebilir, üst bedeninde baskı hissetmeyeceğinden fitness veya pilates yaparken konfor alanını genişletebilirsin.
  • Ofis giyiminde beyaz gömlek ve ceket takımlarının altına beyaz dikişsiz sütyen modellerini tercih edebilirsin. Beyaz ile kontrast yaratmak istiyorsan siyah dikişsiz sütyen modelleri senin için biçilmiş kaftan diyebiliriz.
  • Gece giyiminde nude renklere sahip bir elbise ile süzülmeyi düşünüyorsan, elbisenin altında belli olmamayı garantilen ten rengi dikişsiz sütyen modellerine yönelebilirsin. Elbisen ince askılı veya askısız ise straplez dikişsiz sütyen modelleri ile askıların yarattığı rahatsız edici görünümünün önüne geçebilirsin. Silikon balenlere sahip bu modeller ile gece boyu ‘’acaba sütyenim vücudumdan kayar mı’’ düşüncesinden kurtularak yüzündeki gülümsemenin kaybolmasını engelleyebilirsin.
  • Dikişsiz sütyen tercih ederken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? sorusunun yanıtı yalnızca bunlarla sınırlı değil! Özel bir davette derin göğüs dekoltesine sahip bir elbise giyiyorsan, büstiyer modelleri ile dekolteni daha çekici hale getirebilirsin. Göğüslerini toparlayıcı etkiye sahip büstiyerler ile kıyafetlerini ve silüetini daha çekici hale getirebilirsin. Farklı kombinlerine dahil edebileceğin büstiyerleri ceketlerinin altında kullanarak göğüs kısmındaki dantel işlemelere dikkat çekebilirsin.

Eğer sen de kombinlerini vücuduna özel üretilmiş gibi hissettiren dikişsiz sütyen modelleri ile tamamlamak istiyorsan, en güzel iç çamaşırı modellerine Dagi kadın iç giyim koleksiyonundan ulaşabilirsin! Dagi kadın iç giyim koleksiyonunda yer alan konforlu ve şık sütyenler ile modunu yükseltebilir, zevkli seçimlerinle tüm meraklı bakışları üzerinde toplayabilirsin.