Ticaret Sicil Belgesi
Ticaret Ünvanı: Dagi Giyim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi
Ticaret Sicil Memurluğu: İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü
Tescil Tarihi: 05.10.1988
Ticaret Sicil Numarası: 248953
Vergi Dairesi: Boğaziçi Kurumlar Vergi Dairesi
Vergi Numarası: 2650527899
Bağımsız Denetim Kuruluşu
PKF Aday Bağımsız Denetim A.Ş.
Bağımsız Denetim Kuruluşu No: -
SPK Liste Giriş Tarihi: 20/01/2012
SPK Liste Çıkış Tarihi: -
Faaliyet Durumu: Aktif
Uluslararası Bağımsız Denetim Kuruluşu Web Adresi: www.pkfistanbul.com
Adres: Eski Büyükdere Cad. Park Plaza, No: 14 Kat: 3 Maslak
Şehir: İstanbul
Telefon: 0 212 426 00 93
Fax: 0 212 426 84 44
Hisse Senedi Bilgileri
BIST Kodu: DAGI
Kotasyon/İşlem Görmeye Başlama Tarihi: 01.06.2011
Sermaye Piyasası Aracının İşlem Gördüğü Pazar: ANA PAZAR
Şirketin Dahil Olduğu Endeksler: BIST TÜM-100 / BIST İSTANBUL / BIST TEKSTİL, DERİ / BIST SINAİ / BIST ANA / BIST TÜM
İlgili Piyasanın/Borsanın Bulunduğu Ülke: Türkiye
Esas Sözleşme

Esas sözleşme için tıklayınız.

Ortaklık Yapısı
Ortaklar Sermayedeki Payı (%) Sermayedeki Payı (TL)
Mahmut Nedim Koç 56,17% 224.697.896,63
Diğer 43,83% 175.302.103,37
Toplam 100,0% 400.000.000
İmtiyazlı Paylar

Hisse senetleri (A) ve (B) grubu olmak üzere 2 gruba ayrılmıştır. (A) grubu paylar nama yazılı olup, bazı imtiyazlar içermektedir. Şirket esas sözleşmesinin (A) grubuna tanınan imtiyazlar ile ilgili kısımları aşağıda yer almaktadır.

Esas sözleşmenin “Yönetim Kurulu ve Süresi” başlıklı 6.maddesi uyarınca ;

“Yönetim kurulu üyelerinin yarısı A grubu pay sahiplerinin çoğunluğunun aday göstereceği kişiler arasından seçilir. Yönetim kurulu üye sayısının tek sayılardan oluşması durumunda, üye sayısının yarısından aşağı yuvarlanarak ulaşılacak en yakın tam sayı olarak belirlenir.”

Esas sözleşmenin “Çıkarılmış Sermaye ve Paylar” başlıklı 7.maddesi uyarınca ;

Şirketin çıkarılmış sermayesi 129.900.000 TL ( YüzyirmidokuzmilyonDokuzyüzbin Türk Lirası) ’dir. Bu sermaye her biri 1-Krş değerinde; 844.997.260,200 adet A Grubu, 12.145.002.739,800 adet B grubu olmak üzere toplam 12.990.000.000 (OnikimilyarDokuzyüzdoksanmilyon) adet paya ayrılmıştır.

Paylar, Türk Ticaret Kanunu ve ilgili diğer mevzuat hükümlerine göre devir ve temlik olunur. Nama yazılı payların devri yönetim kurulunun onayına tabidir. Nama yazılı payların devri, şirketin işletme konusu veya işletmenin ekonomik bağımsızlığı yönünde risk oluşturuyorsa yönetim kurulu pay devrini onaylamayabilir.

Yapılacak sermaye artırımlarında (A) grubu payların karşılığında (A) grubu, (B) grubu payların karşılığında (B) grubu yeni pay çıkarılacaktır. Ancak ortakların yeni pay alma hakları sınırlandırıldığı takdirde, çıkarılacak yeni payların tümü B grubu olarak çıkarılacaktır. (A) Grubu pay sahiplerinin rüçhan haklarını kullanmamaları durumunda kullanılmayan rüçhan hakları, Yönetim Kurulu tarafından mevcut (A) Grubu pay sahiplerine payları oranında teklif edilir.”

Esas sözleşmenin “Kar’ın Tespiti ve Dağıtımı” başlıklı 14.maddesi uyarınca ;

“c) Kanuni Yedek Akçe ve Birinci Kar Payı ayrıldıktan sonra, kalan kısmın yüzde 10’u (A) Grubu pay sahiplerine payları oranında dağıtılmak için ayrılır.”

Esas sözleşmenin “Şirketin Fesih ve İnfisahı” başlıklı 18.maddesi uyarınca ;

“Şirketin iflastan başka bir sebepten infisahı veya tasfiyesi halinde, Şirket borçları ödendikten sonra kalan mevcudun %15’i (A) grubu pay sahiplerine ödenir. Geriye kalan tutar Şirketin tüm hissedarlarına ödemiş oldukları sermaye miktarı nispetinde dağıtılır.

Şirket iflastan başka bir sebepten fesholur veya tasfiye olursa Genel Kurulca (A) grubu hissedarlarının gösterecekleri adaylar arasından seçilecek üç kişilik bir tasfiye heyeti seçilir.”.

Yönetime İlişkin Bilgiler

Mahmut Nedim KOÇ - Yönetim Kurulu Başkanı

Şanlıurfa’da 1965 yılında doğan Mahmut Nedim Koç 1986-1993 yıllarında Demir Çelik ürünleri imalatı ve ticareti yapmış, Eros Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Hacı Eyyüp KOÇ Vakfı, ve MNK Girişim Holding A.Ş. firmalarında Yönetim Kurulu Başkanı, Akdemir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş., İDÇ Liman İşletmeleri A.Ş., İzdemir Enerji Elektrik Üretim A.Ş., İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş. ve İDÇ Denizcilik Sanayi ve Tic. A.Ş. firmalarında Yönetim Kurulu üyesidir. 1993 yılında kurucu ortağı ve yöneticisi olduğu Koç Metalurji A.Ş den sonra 2004 yılında Dagi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Barış DÜZEL - Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdür

1982 yılı doğumlu Barış DÜZEL, 2005 Yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. 2005-2011 yılları arasında PwC (PricewaterhouseCoopers) Türkiye firmasında denetim asistanı olarak başladığı kariyerinde son olarak Denetim Müdürü pozisyonunda çalışmıştır. PwC ‘den sonra 1 yıl Turkcell’de Finansal Planlama biriminde çalışmış ve 2012 yılında DeFacto Perakende A.Ş.’ye katılmıştır. 2018 yılına kadar Defacto firmasında Denetim ve Gelir Koruma Direktörü, Yurtiçi Satış Direktörü, Yönetim Kurulu Danışmanı ve CEO Yardımcısı rollerinde hizmet vermiştir. Eylül 2018 itibariyla Koton Mağazacılık A.Ş. firmasında Yurtdışı Satış ve Yönetim Faaliyetlerinden sorumlu olarak doğrudan CEO’ya raporlamıştır. Barış DÜZEL, 2020 Yılı Ağustos ayından bu yana Dagi Giyim A.Ş’de Genel Müdür görevini yürütmekte olup 2021 yılı Ekim ayı itibariyle Dagi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdür görevlerini üstlenmiştir.

Tamer KOÇ-Yönetim Kurulu Üyesi

1999 doğumlu olan Tamer KOÇ Lisans Eğitimine Koç Üniversitesi Ekonomi bölümünde devam etmektedir. Temmuz 2019 tarihinden itibaren bu yana EROS Tekstil’de çalışmaktadır. Aynı zamanda 16.09.2019 tarihinden itibaren Dagi giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş firmasında Yönetim Kurulu Üyesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesi üyesi olarak görev almaktadır.

İbrahim ÇAKIR – Bağımsız Üye

31.10.1979 tarihinde Burdur’da doğmuştur. İlk, orta, lise eğitimini Burdur’da tamamlamıştır. Üniversite eğitimini 1996-2000 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlamıştır. 2002 yılında avukatlık stajını tamamlayarak avukatlık ruhsatnamesi almış ve fiili olarak avukatlık yapmaya başlamıştır. 2004 yılında kendi kurmuş olduğu Vizyon Hukuk Bürosu adı altında 4 avukatın çalıştığı hukuk bürosunda avukatlık mesleğini icra etmektedir. Gayrimenkul hukuku, ticaret hukuku, iş hukuku uzmanlık alanlarıdır.

Cihan ZORLU – Bağımsız Üye

01.02.1996 tarihinde Kastamonu’da doğmuştur. İlk, orta, lise eğitimini Kastamonu’da tamamlamıştır. Üniversite eğitimini 2014-2018 yılları arasında Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlamıştır. 2019 yılında avukatlık stajını tamamlayarak avukatlık ruhsatnamesi almış ve fiili olarak avukatlık yapmaya başlamıştır. 2019 yılından itibaren Vizyon Hukuk Bürosu adı altında 4 avukatın çalıştığı hukuk bürosunda avukatlık mesleğini icra etmektedir. Gayrimenkul Hukuku, Ticaret Hukuku, İş Hukuku, Şirketler Hukuku uzmanlık alanlarıdır.

Hande İŞLER - Ürün Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı

İstanbul Teknik Üniversitesi Tekstil Bilimler ve Mühendisliği bölümünden 2006 yılında mezun olan Hande İşler kariyer yolculuğuna 2006 – 2011 yılları arasında Varner Gruppen firmasında Merchandiser pozisyonunda başlamıştır. S. Oliver Bernd Freier GmbH & Co. KG firmasına 1 yıl 3 ay Merchandiser pozisyonunda çalışmış ve Penti Çorap San. Ve Tic. AŞ. firmasına 2012 yılında geçiş yaparak Kıdemli Buyer ve Tedarik Yöneticisi olarak görev almıştır. 2017 Yılında Koton Mağazacılık Tekstil San ve Tic. AŞ firmasına geçiş yaparak Tedarik Müdürü ve Kıdemli Tedarik Müdürü pozisyonlarında 3 yıl 6 ay görev almış ve 2020 yılında DeFacto Perakende Tic. Aş. firmasında Kıdemli Ürün Birim Müdürü pozisyonunda 1 yıl 6 ay hizmet vermiştir. Hande İşler 2022 Şubat ayından bu yana Dagi Giyim AŞ’de Ürün Genel Müdür Yardımcısı görevini yürütmektedir.

Orhan DOĞAN- Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı

İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünden 2010 yılında mezun olan Orhan Doğan kariyer yolculuğuna 2011 – 2014 yılları arasında Deloitte firmasında başlamış ve Kıdemli Denetçi pozisyonunda görev almıştır. Deloitte firmasından sonra 9 ay Tekfen firmasında Finansal Kontrol pozisyonunda çalışmış ve 2014 yılında DeFacto Perakende Tic. Aş. geçiş yapmıştır. 2021 yılına kadar Defacto firmasında Kıdemli Finans Analisti ve Kontrol Uzmanı, Kurumsal Finans ve Finansal Raporlama Müdürü ve Kurumsal Finans ve Finansal Raporlama Grup Müdürü pozisyonunda hizmet vermiştir. Orhan Doğan 2021 Şubat ayından 2023 Aralık ayına kadar olan sürede Dagi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş’de Mali İşler ve Merkezi Planlama Direktörü görevini yürütmüştür. 2024 Ocak ayından itibaren Dagi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş’de Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.

Müge KILIÇ- İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı

Kocaeli Üniversitesi İşletme Bölümü’nden (Onur Derecesi) 2008’de mezun olmuş, 2010’da Southern States University (San Diego, CA) İşletme Yüksek Lisansı (MBA) programını tamamlamıştır. Kariyerine EduGuide International Consulting Company’de İnsan Kaynakları Uzmanı olarak USA ve TR arasında işe alım danışmanlığı yaparak başlamış, ardından 2010-2014 yılları arasında DIAGEO’da İnsan Kaynakları Analisti; 2014-2021 yılları arasında ise Almanya ve Amerika operasyonları bulunan, TADIM’da İnsan Kaynakları Yöneticisi ve İnsan Kaynakları Müdürü olarak görev yapmıştır. Kasım 2021’de DAGİ bünyesine İnsan ve Kültür Direktörü olarak katılan Kılıç, Ocak 2025 itibarıyla İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı pozisyonunda görevine devam etmektedir. Kurumsal strateji, organizasyonel gelişim, işveren markalaşması ve çalışan bağlılığı konularında uzmanlaşan Kılıç; İngilizceyi ileri düzeyde kullanabilmektedir.

Komiteler

Denetimden Sorumlu Komite

Komite Başkanı : Cihan ZORLU

Komite Üyesi : İbrahim ÇAKIR

Denetimden Sorumlu Komite Çalışma Esasları için tıklayınız.

Kurumsal Yönetim Komitesi

Komite Başkanı : Cihan ZORLU 

Komite Üyesi : Yeliz ÖZLÜK

Kurumsal Yönetim Komitesi Çalışma Esasları için tıklayınız.

Riskin Erken Saptanması Komitesi

Komite Başkanı : İbrahim ÇAKIR

Komite Üyesi : Tamer KOÇ

Riskin Erken Saptanması Komitesi Çalışma Esasları için tıklayınız.

Kurumsal Yönetim Raporları

Kurumsal Yönetim Uyum Raporu (UFR)

Kurumsal Yönetim Bilgi Formu (KYBF)

Politikalar

Kar Dağıtım Politikası

 

Şirketimizin kâr dağıtım politikası, pay sahiplerinin ortaklığın gelecek dönemlerde elde edeceği kârın dağıtım usul ve esaslarını öngörebilmesine imkan verecek şekilde Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu Mevzuatı doğrultusunda belirlenmiştir.

Türk Ticaret Kanunu’na göre ayrılması gereken yedek akçeler ile esas sözleşmede veya kâr dağıtım politikasında pay sahipleri için belirlenen kâr payı ayrılmadıkça; başka yedek akçe ayrılmasına, ertesi yıla kâr aktarılmasına ve intifa senedi sahiplerine, yönetimkurulu üyelerine, ortaklık çalışanlarına ve pay sahibi dışındaki kişilere kârdan pay dağıtılmasına karar verilemeyeceği gibi, pay sahipleri için belirlenen kâr payı nakden ödenmedikçe bu kişilere kârdan pay dağıtılamaz.

Sermaye Piyasası Kurulu Seri: II, No: 19.1 “Kar Payı Tebliği”ne göre ortaklıklar, kârlarını genel kurulları tarafından belirlenecek kâr dağıtım politikaları çerçevesinde ve ilgili mevzuat hükümlerine uygun olarak genel kurul kararıyla dağıtır.

Dağıtılmasına karar verilen karın dağıtım şekli ve zamanı, yönetim kurulunun bu konudaki teklifi üzerine genel kurulca kararlaştırılır. Ortaklıklarda kâr payı, dağıtım tarihi itibarıyla mevcut payların tümüne, bunların ihraç ve iktisap tarihleri dikkate alınmaksızın payları oranında eşit olarak dağıtılır. Kar payı Sermaye Piyasası Kurulu’nun ilgili tebliğleri doğrultusunda Genel Kurul toplantısında karara bağlanmak şartı ile eşit veya farklı tutarlı taksitlerle ödenebilir.

Yönetim Kurulu, kâr dağıtımı yapılmadığı takdirde kârın neden dağıtılmayacağını ve dağıtılmayacak kârın nasıl kullanılacağını Genel Kurul’da pay sahiplerinin bilgisine sunar.

Kâr dağıtım politikasında değişiklik yapılmak istenmesi durumunda, bu değişikliğe ilişkin yönetim kurulu kararı ve değişikliğin gerekçesi, Kurulun özel durumların kamuya açıklanmasına ilişkin düzenlemeleri çerçevesinde kamuya duyurulur.

 

Sosyal Sorumluluk Politikası

Bağış ve Yardım Politikası

Toplumsal ve sosyal sorumlulukların yerine getirilmesi çerçevesinde insani, kültürel, eğitim, sanat, sağlık ve benzeri amaçlariçin ilgili mevzuata uygun olmak kaydıyla bağış, yardım ve sponsorluk yapılabilir.

Gerek fabrika, mağaza ve bayilerimizin bulunduğu bölge ve gerekse genel olarak kamuya yönelik sosyal çalışmalar çerçevesinde kurumsal sosyal sorumluluk ve toplum üzerinde etki kriterlerine göre faaliyetler düzenlenmektedir.

Ulusumuzun en değerli varlıkları olan sevgili çocuklarımızın yaşam kalitesini ve eğitimlerini artırmaya yönelik sosyal yardımlaşma kuruluşlarına (T.C Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, TOÇEV, Türk Kızılay) ayni yardımlar yapılmaktadır.

Yapılan bağışlar detaylı bir şekilde ilgili yılın Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların bilgisine sunulur.

 

Ücretlendirme Politikası

Ücret komitesi, bu komitenin bulunmaması durumunda, kurumsal yönetim komitesi, yönetim kurulu üyelerinin ve üst düzey yöneticilerin ücret önerilerini oluşturur ve yönetim kurulunun onayına sunar. Üst düzey yöneticilerin ücretleri yönetim kurulu kararı ile, yönetim kurulu üyelerine ödenecek ücretler ise genel kurul kararı ile belirlenir. Bağımsız yönetim kurulu üyelerine huzur hakkı olarak ödenecek ücretin üyenin bağımsızlığını koruyacak düzeyde olmasına özen gösterilir ve Kurumsal Yönetim İlkeleri çerçevesinde hisse senedi opsiyonları veya Şirketin performansına dayalı ödeme planları kullanılmaz.

Ücretler; kısa ve uzun vadede yurtiçi ve yurtdışı ekonomik koşullar, faaliyet gösterilen sektörün ve sahip olunan iştiraklerin yapısı, çalışan sayısı, yurtiçi ve yurtdışı rekabet koşulları, üretim, hizmet ve satış faaliyetlerini, bu faaliyetlerin sürdürülebilmesi için gerekli bilgi, beceri, yetkinlik ve deneyim seviyesini, ilgililerce karar verme ve uygulama sürecinde alınan sorumlulukları dikkate alınarak belirlenir..

 

Etik Değerler

Eşitlik ve İnsana Saygı:

Tüm iç ve dış müşterilerimiz, ırk, renk, cins, dil, din veya herhangi bir başka ayrım gözetilmeksizin yasalarda ve DAGİ’de yer alan bütün haklardan ve bütün özgürlüklerden yararlanmaktadır.

İyi Niyet ve Ahlak Kuralları:

Firmamız bünyesinde, 4857 sayılı iş kanunu temel alınarak hazırlanan “İşyeri Çalışma Yönetmeliği” ve “İşyeri Disiplin Yönetmeliği” tüm çalışanlarımıza tebliğ edilmiş olup, iyi niyet ve ahlak kurallarına uyulmakta ve korunması için yönetimce gerekli önlemler alınmıştır.

Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti:

Müşterilerimize sunduğumuz ürünlerimizin kaliteli ve sağlık koşullarına uygun olması, müşterilerimizin her türlü beklentilerine karşılık verebilmemiz DAGİ kurum kültürünün özünü oluşturmaktadır. Tüketici haklarına hak ettiği değeri veren, her durumda müşterisinin yanında yer alan DAGİ, proje ve çalışmalarının merkezine koşulsuz müşteri memnuniyetini yerleştirmektedir.

 

Bilgilendirme Politikası

Şirketimiz, çıkardığı sermaye piyasası araçlarının değerini veya yatırımcıların yatırım kararlarını etkileyebilecek önemli olay ve gelişmeleri, öğrendikleri anda eşitlik, doğruluk, tarafsızlık, tutarlılık ve uygun zamanlama ilkeleri çerçevesinde özel durum açıklamaları yoluyla kamuya duyurur. Duyurularda, şirketin rekabet gücünü önleyecek, dolayısıyla şirket, pay sahipleri ve menfaat sahipleri açısından zararlı sonuçlar oluşturabilecek bilgilere yer verilemeyeceği gibi, şirkete ait ticari sırlar da açıklanamaz. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen bilgiler, en kısa sürede şirket internet sitesinde yayımlanır. Özel durum açıklamalarına konu bilgilerin, kamuya açıklanana kadar gizli kalması, içsel bilgilere erişimi olanlar listesinde yer alan kişiler ve şirket arasında imzalanan protokol ile sağlanır.

Uluslararası Finansal Raporlama Standartlarına (UFRS), Sermaye Piyasası Mevzuatı ve SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri uygun olarak hazırlan, ayrıca 6 ve 12 aylık dönemlerde bağımsız denetimden geçirilen Finansal raporlar ile ekli dokümanlar Yönetim Kurulu onayını takiben SPK ve İMKB düzenlemeleri doğrultusunda Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayımlanır. Eş zamanlı olarak şirket web sitesinde de (www.dagi.com.tr) yayımlanır.

Şirketimizce Kurumsal Yönetim İlkeleri doğrultusunda, Sermaye Piyasası düzenlemelerinin takibi ve sermaye piyasası kurumlarıyla ilişkilerin yürütülmesine ilaveten, hissedar ve yatırımcıların bilgi taleplerinin karşılanması ve pay sahipliği haklarının kullandırılmasıyla beraber, başta Genel Kurullara ilişkin düzenlemelerden, internet sitesi dahil bilgi akışının sağlanmasına kadar, gerekli koordinasyonun sağlanması bilgilendirme politikamızın temelleri arasında yer alır.

Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, Genel Müdür Yardımcısı veya Yatırımcı İlişkileri Birimi, gerektiğinde kamuyu bilgilendirmek amacıyla, basın dahil bütün bilgilendirme kanallarına bildirimde bulunabilir, pay sahipleri, yatırımcılar, analistler ve menfaat sahipleriyle toplantılar düzenleyebilir. Bu toplantılara davette eşitlik ilkesine bağlı kalınır. Toplantılarda açıklanan sunum ve raporlar şirket internet sitesinde yer alır. Basından gelen röportaj, açıklama ve benzeri talepler ise şirket tarafından bilgilendirme politikasına uygun olarak değerlendirilir ve yanıtlanır.

Şirketimizle ilgili, basın-yayın organlarında veya kamuoyunda çıkan haber ve söylentiler Yatırımcı İlişkileri Birimi tarafından izlenen süreli yayınlardan takip edilir. Şirketimizin duyurularından yararlanılarak yapılan yorumlar ve teknik analizler dışında kalan bilgiler içeren ve şirketin çıkardığı sermaye piyasası araçlarının değerini veya yatırımcıların yatırım kararlarını etkileyebilecek derecede önemli görülen haber ve söylentilerin doğru ve yeterli olup, olmadığına ilişkin özel durum açıklaması yapılır.

Ortaklarımızdan gelen her türlü soru, Sermaye Piyasası Kanunu hükümleri çerçevesinde kalmak ve ticari sır niteliği taşımamak kaydıyla Yatırımcı İlişkileri Birimi tarafından bilgilendirme politikası kapsamında ve eşitlik ilkesi gözetilerek en kısa sürede yazılı veya sözlü olarak yanıtlanır. Bu sorular ve yanıtları internet sitemizin sıkça sorulan sorular bölümünde de yayımlanır.

Bilgilendirme politikasının uygulanması ve geliştirilmesi konusunda Yönetim Kurulumuz yetkilidir.

Genel Kurul Bilgileri

04.07.2024 Tarihli Genel Kurul

07.08.2023 Tarihli Olağan Genel Kurul

16.05.2022 Tarihli Olağan Genel Kurul

03.06.2021 Tarihli Olağan Genel Kurul

07.05.2020 Tarihli Olağan Genel Kurul

23.05.2019 Tarihli Olağan Genel Kurul

19.04.2018 Tarihli Olağan Genel Kurul

Özel Durum Açıklamaları

2025

2024

2023

2022

2021

2020

2019